calccircle-mobilecircle-phonecircle-white-pincommentgreen-phoneininstagrammenumobilephonequotationtwitterwhite-arrowwhite-calenderwhite-commentwhite-tag

به مجموعه سلامت و زیبایی دکتر وحید نداف خوش آمدید

09193333200

34223738_023

خالبرداری

خدمات ما

خالبرداری

خال از جمله شايع‌ترين  ضايعه های پوستي به حساب میرود. خال که در اصطلاح پزشکی بنام نووس شناخته میشود، در واقع نوعی تومور پوستي است كه از سلول‌های  ملانوسیت ساخته مي‌شود.خال زائده ای طبیعی میباشد که معمولا خطری ندارد.معمولا افراد بدلایل زیبایی و گاهآ بیمارانی که به ملانوم مبتلا شده اند  اقدام  به خالبرداری میکنند. در موارد نادرخال ها پیش سرطانی می‌شوند و باید با جراحی آن‌ها را برطرف کرد.

برداشتن خال با پلاسما جت یا پلکسر

قلم پلاسما وسیله ای بسیار کارآمد و موثر برای از بین بردن هر نوع خال یا زائده در هر ناحیه از بدن به حساب میرود.در این روش  با استفاده از انرژی الکتریکی ، خال را با استفاده از فرآیندی به نام الکتروسرجری سوزانده و به طور کامل از بین می‌برند. پلکسر انرژی الکتریکی و گرما را به خال منتقل کرده و آن را می‌سوزاند و باعث آسیب سلولی پوست می‌شود.سپس این سلول‌های فیبروبلاست باعث تحریک پوست و تولید کلاژن اضافی و سلول‌های جدید پوست می‌شو  که در این حالت سلول‌های پوستی تازه و جدید جای خال برداشته شده را می‌گیرند.

مراقبت‌های بعد از برداشتن خال با پلاسما جت یا پلکسر

ممکن است بیمار تا چند ساعت بعد از درمان احساس سوزش کند، ولی می‌توانید بلافاصله به سرکار بازگردد و رانندگی کند وبه زندگی روزمره خود ادامه دهد. معمولا پزشک برای پوشاندن ناحیه درمان شده و محافظت از آن در برابر نور خورشید یک کرم درمانی رنگ پوست در اختیار بیمار قرار می دهد که باید حدودایک هفته پس از درمان از آن استفاده کند.

برداشتن خال با روش آر اف

در این روش با استفاده از امواج رادیویی خالبرداری انجام میشود.این روش تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. پس از برداشتن خال توسط آر اف زخم به رنگ صورتی ظاهر می‌شود. جای خال باید حداقل به مدت 24 ساعت با پانسمان پوشانده شود.سپس  پوست به تدریج به رنگ طبیعی خود باز می‌گردد و جای زخم خیلی کمی برجای می‌ماند یا گاهی اصلا جای زخمی باقی نمی‌ماند.

مراقبت‌ها و عوارض بعد از برداشتن خال با آر اف

این روش دوره نقاهت خاصی ندارد و بیمار بلافاصله پس از انجام این روش میتواند به زندگی روزمره خود ادامه دهد.ترجیحا روز اول جای زخم با آب در تماس نباشد. ناحیه‌ای که توسط آر اف درمان شده است موقتا به مدت 3 تا 4 ماه بسته به رنگ طبیعی پوست صورتی تر دیده میشود. به منظور جلوگیری از آسیب بیشتر خورشید باید روزانه از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.معمولا پزشک پس از درمان از یک سرم ترمیم کننده روی زخم در صورت لزوم  پیشنهاد میکند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دریافت نوبت

برای دریافت نوبت روی دکمه زیر کلیک کنید.